Frumoasa cântăreață Simona Ruscu a lansat o nouă piesă dedicată diasporei române și dorului de țară. Cu un titlu simplu, dar extrem de atractiv pentru cei care trăiesc în afara granițelor țării, piesa etno-dance „M-am născut în Romănia” are toate șansele să ajungă un imn al românilor de pretutindeni.

”Muzica este viața mea și forța creativă care mă inspiră în toate. Povestea mea este puțin în diferită, în sensul în care am început să cânt la 16 ani și am avut noroc să am lângă mine oameni care mi-au recunoscut talentul. Mi-am început cariera în muzică la 20 de ani și la 22 de ani am lansat primul album de muzică populară din Banat („Mi-o plăcut să cânt la nuntă”)”, spune Simona Ruscu. ”Mereu m-a urmărit o pasiune puternică pentru evenimente (precum nunțile), pentru folclor și pentru tradiții, astfel încât am ales direcția muzicii populare și de petrecere”, adaugă Simona.

”Iubesc să promovez România și românii ei de valoare. Sunt fascinată de business-urile românești de calitate și de inițiativele care aduc impact și cu drag împărtășesc poveștile lor către comunitatea mea de oameni frumoși!”, declară artista.

Piesa a fost primită bine de fanii cântăreței, care i-au lăsat aprecieri pozitive pentru piesa scoasă pe conturile de social media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.