Trei tineri din Cugir au fost condamnați pentru furt, de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, după ce au furat dintr-un magazin mai multe sticle de whiskey și ciocolată. Produsele pe care le-au furat, au declarat în timpul procesului că le-au dat la schimb pe etnobotanice, anunță Alba24.

Pentru faptele lor, în data de 19 aprilie 2022, judecătorii din Alba Iulia i-au condamnat în primă instanță.

Potrivit motivării instanței, ”inculpații (…) au sustras 2 sticle de whiskey marca Ballantines și 10 bucăți de ciocolată marca Milka. Apoi, în jurul orei 19.57, cei doi inculpați, însoțiți de această dată și de cel de al treilea tânăr au revenit la magazin, toți trei sustrăgând 3 sticle de whiskey marca J&B și patru sticle de whiskey marca Ballantines, cauzând astfel persoanei vătămate un prejudiciu total de 240,41 lei”, se arată în motivarea instanței.

Cei trei și-au recunoscut faptele și au cerut să fie judecați doar pe baza problelor.

În timpul procesului, cei trei au declarat că au dat la schimb sticlele de băutură pe substanțe etnobotanice.

Unul dintre cei trei se afla încarcerat în Penitenciarul Aiud, iar pentru furtul din magazin a primit o amendă penală de 1.500 de lei. Cel de al doilea a fost condamnat la o amendă penală de 1.490 de lei, iar cel de al treilea tânăr la o amendă penală de 1.340 de lei.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.