Președintele Iohannis, premierul Cîțu, ministrul Educației și alți responsabili din domeniu au ignorat invitația de a vizita singura școală SMART din mediul rural. Ce este și cum funcționează la început de an, școala inteligentă din Ciugud

Școala Smart din Ciugud (județul Alba) a lansat „Săptămâna porților deschise pentru miniștri și decidenți politici”. Invitația a fost trimisă pe adresa președintelui României și a premierului. De asemenea au fost invitați miniștrii cu atribuții în domeniul educației și investițiilor publice (inclusiv din fonduri europene) și secretari de stat precum și președinților comisiilor de învățământ din Senat și Camera Deputaților, pentru a vedea cum funcționează prima școală de acest fel din mediul rural, care poate deveni un exemplu în România.

Invitația viza ultima săptămână de vacanță, înainte de începerea școlii.

”Am vrut să vorbim serios despre soarta învățământului din zona rurală cu cei care au decizia în domeniul educației. Din păcate, ca mai mereu, altceva a fost mai important decât educația – de această dată, criza politică” au scris pe Facebook, reprezentanții primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.