Campania de dezinformare din mediul online, legată de pandemia de COVID și vaccinul împotriva virusului, este dublată de una din poartă în poartă, sau din om în om, iar ”țintele” sunt persoanele din mediul rural.

O broșură de opt pagini, care conține știri anti-COVID, anti-vaccin, referințe la controlul minții prin vaccinare, modificator genetic, un plan al forțelor demonice sau la modalități de căință pentru cei care s-au vaccinat, a fost distribuită în satul Geoagiu de Sus (județul Alba), în cursul zilei de luni, 30 august, de către trei persoane necunoscute.

Primarul din Stremț (comuna de care aparține satul), Traian Popa, a precizat pentru alba24.ro că și în satul Geomal ar fi apărut câteva reviste. Broșura care are titlul de deschidere ”Vaccinul este un experiment. Nu vă vaccinați ca să nu regretați” este la a patra ediție și a fost distribuită în mai multe localități din țară. Subiectele tratate se pleacă de la ”oxidul de grafen” care s-ar afla în vaccin, la controlul minții prin vaccinare, modificator genetic, un plan al forțelor demonice și ajung până la modalități de căință pentru cei care s-au vaccinat.

”Dacă v-ați vaccinat deja, nu disperați, căiți-vă!”, se intitulează unul dintre articole.

În urma cercetărilor polițiștilor s-a deschis un dosar penal pe numele unui bărbat care în luna februarie a distribuit primul număr al broșurii, prin Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.